Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumlive.net


  Live mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Evs
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Hoi Evs. Ik heb je een aantal keren gesproken. Tot hier toe zijn jou voorspellingen uitgekomen. Dank u, Jopie.




Ervaring van Jopie met medium Evs   Ervaring van Jopie met medium Evs   Ervaring van Jopie geplaatst op 18 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  EVS veel wat je heb voorspeld is dit weekend uitgekomen. Opgelucht dat het nog niet over is en ze enkel tijd nodig heeft. Bedankt.




Ervaring van A. met medium Evs   Ervaring van A. met medium Evs   Ervaring van A. geplaatst op 15 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Lieve Evs, dank je wel voor het mooie gesprek en mijn gevoelens een bevestiging geeft, daarin nu de rust krijg om te genieten van mijn dagelijkse leven. Onder de indruk hoe jij de situatie ziet.
Tot het volgende gesprek Caro.




Ervaring van jcpols@gmail.com met medium Evs   Ervaring van jcpols@gmail.com met medium Evs   Ervaring van jcpols@gmail.com geplaatst op 11 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Lieve Evs, Bedankt voor Uw eerlijke en correcte reading.
een dikke knuffel. Zo ongelooflijk. Liefs D




Ervaring van Danielle met medium Evs   Ervaring van Danielle met medium Evs   Ervaring van Danielle geplaatst op 19 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Lieve Evs, Jij bent de beste die er is, alles klopt 100 procent van wat jij mij verteld hebt. Grtjes E




Ervaring van Eddie met medium Evs   Ervaring van Eddie met medium Evs   Ervaring van Eddie geplaatst op 20 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Evs, ik ga doorzetten. Dank voor je positieve instelling. Jij bent zeker een aanrader. xx B




Ervaring van Berna met medium Evs   Ervaring van Berna met medium Evs   Ervaring van Berna geplaatst op 13 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Evs, de verbinding verbrak maar we hebben goed en lang met elkaar gesproken.
Dankjewel, je was heel zuiver eerlijk en je hebt alles zo duidelijk gezegd dat ik nu verder kan nadenken en kan beslissen. Liefs Nancy




Ervaring van Nancy  met medium Evs   Ervaring van Nancy  met medium Evs   Ervaring van Nancy geplaatst op 11 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Evs blijft voor mij de beste medium omdat ze het altijd weer aan het juiste eind heeft. Wat haar zo bijzonder maakt is haar krachtige positieve energie. Die je op afstand voelt waardoor je gelijk een overvloed van rust over je heen krijgt. Een ervaren medium die haar gave met liefde met jou deelt dat ben je Evs. Dankjewel dat je mij hebt geholpen in mijn proces.
Veel liefs je weet wel wie.





Ervaring van Je weet wel wie. met medium Evs   Ervaring van Je weet wel wie. met medium Evs   Ervaring van Je weet wel wie. geplaatst op 24 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Evs een lieve oprechte vrouw met goeie energie. Altijd recht door zee op een hele fijne manier. Ongelofelijk hoe nauwkeurig ze het verleden het nu en de toekomst kan voorspellen. Ik bel nu al een hele tijd met haar en kun je vertellen dat het allemaal klopt als een bus. Ben haar ontzettend dankbaar voor het luisterend oor maar vooral voor de juiste richtlijnen en handvatten die ze altijd geeft.




Ervaring van Evs met medium Evs   Ervaring van Evs met medium Evs   Ervaring van Evs geplaatst op 23 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Tot mijn verbazing een heel fijn gesprek met dit mooie mens met veel inzichten en wijsheden. De wijze waarop zij de kaarten legt en wat ze ziet met je deelt heb ik zo nog niet eerder ervaren en is heel overzichtelijk. En als je vast zit in dingen is overzicht net hetgeene wat je nodig hebt. Ze weet ook heel goed de energien die in een bepaalde situatie spelen te duiden. Echt heel bijzonder.




Ervaring van Anoniem  met medium Evs   Ervaring van Anoniem  met medium Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Evs je bent een topper.
Ik bel je regelmatig op want je geeft me iedere keer die boost die ik zo nodig heb , verder zijn je voorspellingen heel zuiver. Een betere paragnost dan jij kan ik mij niet wensen. Liefs Marijke




Ervaring van Marijke met medium Evs   Ervaring van Marijke met medium Evs   Ervaring van Marijke geplaatst op 18 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Dank je. heerlijk goed gevoel . ben bezig kom goed xxxx.




Ervaring van brigitte met medium Evs   Ervaring van brigitte met medium Evs   Ervaring van brigitte geplaatst op 9 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Eve heeft me goed uitgelegd wat ik kan doen. Ze voelt heel eerlijk en oprecht. Dankjewel.




Ervaring van K met medium Evs   Ervaring van K met medium Evs   Ervaring van K geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Ik heb een keer laat gebeld, rond vijf uur in de nacht. Evs trok mij meteen aan en ik ben blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd. Het was een heel mooi gesprek, veel diepte en wist dingen te vertellen niet af te leiden waren uit wat ik had verteld. Sinds dit gesprek voel ik nog meer vertrouwen in mezelf en weet ik dat dingen zullen uitkomen. Ik ben je heel erg dankbaar Evs. Je hebt een speciale gave .




Ervaring van Ki met medium Evs   Ervaring van Ki met medium Evs   Ervaring van Ki geplaatst op 15 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Heel fijn gesprek gehad zojuist met EVS. Bevestiging gekregen op wat ik eerder al voelde, maar ook uitleg gekregen op situaties die ik niet kon plaatsen. Zeker de moeite waard om haar te bellen, het heeft mij zoveel duidelijk en rust gegeven.




Ervaring van Anoniem met medium Evs   Ervaring van Anoniem met medium Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Heel fijn gesprek gehad zojuist met Evs. Bevestiging gekregen op wat ik eerder al voelde, maar ook uitleg gekregen op situaties die ik niet kon plaatsen. Zeker de moeite waard om haar te bellen, het heeft mij zoveel duidelijk en rust gegeven.




Ervaring van Anoniem met medium Evs   Ervaring van Anoniem met medium Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Dankjewel Evs voor de hele duidelijke en uitgebreide reading, met heel weinig informatie wist je precies te vertellen waar ik mee liep. Ik kon mij overal in vinden je zei niks teveel en niks te weinig en je bracht alles heel liefdevol, ik ga je zeker nog een keer bellen.




Ervaring van Grace met medium Evs   Ervaring van Grace met medium Evs   Ervaring van Grace geplaatst op 6 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Heel fijn gesprek gehad en qua toekomst resoneerde het helemaal met mijn gevoel. Als ook wat ik eerder al van anderen had gehoord. Hartelijk dank voor de bevestiging.




Ervaring van N met medium Evs   Ervaring van N met medium Evs   Ervaring van N geplaatst op 28 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Zeer fijn gesprek. Vanuit verschillende invalshoeken naar het probleem gekeken en veel wijzer geworden. Nogmaals dank je wel.




Ervaring van CV met medium Evs   Ervaring van CV met medium Evs   Ervaring van CV geplaatst op 19 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Dankjewel voor de fijne gesprekken.
De heldere uitleg met inzichten.
Mijn vader zei altijd:
Waar een wil is, is een weg.
Dus we gaan ervoor .




Ervaring van WJ met medium Evs   Ervaring van WJ met medium Evs   Ervaring van WJ geplaatst op 23 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Zeer fijn gesprek gehad. veel duidelijk geworden .




Ervaring van Karin met medium Evs   Ervaring van Karin met medium Evs   Ervaring van Karin geplaatst op 18 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Eerlijk en meevoelend gaf je me inzichten waar ik mee aan de slag kan. Het was een aangenaam gesprek en luchtte op. Wat je vertelde klopte ook. Alleen moet ik nu nog knopen doorhakken. Bedankt voor je inzichten.




Ervaring van Kurt met medium Evs   Ervaring van Kurt met medium Evs   Ervaring van Kurt geplaatst op 20 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Bijzondere consult. Heftig . moet alles even laten bezinken.




Ervaring van Petra met medium Evs   Ervaring van Petra met medium Evs   Ervaring van Petra geplaatst op 15 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Wat een topper is ze toch. Met haar gave in tarotkaarten, zuivere positieve energe en een goed luisteren oor biedt, weet ze correct en precies een inzicht te geven over allerlei situaties.




Ervaring van Ano met medium Evs   Ervaring van Ano met medium Evs   Ervaring van Ano geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Bedankt EVS. Ik heb terug een beter zicht op mijn werksituatie. Je zei rake dingen echt top hoe jij de mensen en situaties kunt aanvoelen / beschrijven. Ik hou jou op de hoogte.




Ervaring van F met medium Evs   Ervaring van F met medium Evs   Ervaring van F geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Een hele andere maar zeer interessante manier waarop zij haar informatie verzamelt en uitlegt dan ik gewoon was. Heel erg leuk en vernieuwend en hetgeen zij vertelde was ook allemaal zeer herkenbaar. Ik kon me in alles wat ze vertelde heel erg vinden zonder dat ik haar ook maar iets verteld had. Aangename dame om mee te praten en ze legt je alles goed uit.




Ervaring van Ruby red met medium Evs   Ervaring van Ruby red met medium Evs   Ervaring van Ruby red geplaatst op 27 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Zo geweldig en herkenbaar,
Hoe je mijn dochters wist te omschrijven verwarmend.




Ervaring van Babs met medium Evs   Ervaring van Babs met medium Evs   Ervaring van Babs geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Bedankt voor de inzichten over mijn werksituatie. Het heeft mij enorm geholpen. Ik bel je binnenkort om verder te praten.




Ervaring van Ine met medium Evs   Ervaring van Ine met medium Evs   Ervaring van Ine geplaatst op 19 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Geweldig helder en vriendelijk consult gehad. Op alle punten accuraat en correct. Je hebt me geholpen dingen in perspectief te plaatsen, waardoor je me handvatten gegeven hebt. Dank je wel. F.




Ervaring van Francoise met medium Evs   Ervaring van Francoise met medium Evs   Ervaring van Francoise geplaatst op 7 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Het is een hele lieve vrouw die zeker die gave heeft. En het op een hele duidelijke manier overbrengt zoals het moet.




Ervaring van Anoniem met medium Evs   Ervaring van Anoniem met medium Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Fijn gesprek gehad, begrijpt waar het omgaat. En neemt de tijd voor jou en je verhaal.




Ervaring van M.dam met medium Evs   Ervaring van M.dam met medium Evs   Ervaring van M.dam geplaatst op 10 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Evs geeft duidelijke uitleg over belangrijke onderwerpen. De psycholigische inzichten hebben mij verder op weg geholpen.




Ervaring van Mathijs met medium Evs   Ervaring van Mathijs met medium Evs   Ervaring van Mathijs geplaatst op 10 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Wow, zo mooi en zo helder wat de situatie beschreven dat ik er kippenvel van kreeg.
Dank je voor dit verhelderend gesprek en voor de rust die er mee terug gegeven hebt.
Een absolute aanrader.




Ervaring van Peter met medium Evs   Ervaring van Peter met medium Evs   Ervaring van Peter geplaatst op 9 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Evs is een topper.




Ervaring van E met medium Evs   Ervaring van E met medium Evs   Ervaring van E geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Heel hartelijk dank Evs voor het fantastische gesprek dat wij mochten hebben. Mooi, duidelijk no-nonsens en raak. Het universum zichtbaar aan het werk. Liefs iris.




Ervaring van iris met medium Evs   Ervaring van iris met medium Evs   Ervaring van iris geplaatst op 21 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumlive.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden