Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumlive.net


  Live mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Jennifer
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Super lieve dame, aangename stem, heel veel inzicht en perfecte adviezen, een aanrader voor iedereen die met vragen zit. Hartelijk bedankt voor je mooie consult.

Liefs Brigitte




Ervaring van Brigitte met medium Jennifer   Ervaring van Brigitte met medium Jennifer   Ervaring van Brigitte geplaatst op 15 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  lieve Jen,
hoop dat het goed met u gaat, hoop je snel te kunnen spreken... liefs a




Ervaring van a met medium Jennifer   Ervaring van a met medium Jennifer   Ervaring van a geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Dank je wel lieve Jennifer.
Je hebt me in mijn kracht gezet. En mijn zelfvertrouwen een boost geven door te zeggen dat ik er goed aan gedaan heb om een grens te trekken. Benieuwd of A Skype binnenkort nog leest, zoals je zei en dat ik hem zie.
Liefs Ingrid




Ervaring van Ingrid met medium Jennifer   Ervaring van Ingrid met medium Jennifer   Ervaring van Ingrid geplaatst op 16 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Ben echt beetje van je gaat houden. Soms kan ik wat ongeduldig zijn, maar alles wat je mij gezegd hebt, de mooie dingen, minder mooie voorspellingen.. ALLES is uitgekomen, belde dan soms 10 verschillende mediums, maar jij bent en was de enige die het steeds goed had. Je bent voor mij gewoon de medium. kan veel van je leren. Ben je erg dankbaar lieve Jen! Jammer zoals ik al zei dat je er niet vaak bent en vaak in gesprek andere kant heel fijn als je er bent... vertrouw je helemaal. Veel liefde voor jou mooie ziel




Ervaring van A met medium Jennifer   Ervaring van A met medium Jennifer   Ervaring van A geplaatst op 7 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  bedankt voor de zeer mooie en toch beladen legging . Zeer zuiver en hoopvol , zonder dingen mooier voor te stellen, de waarheid met zachtheid en in vriendschap gebracht. Je bent een zeer waardevol persoon voor mij en voor anderen.




Ervaring van rita met medium Jennifer   Ervaring van rita met medium Jennifer   Ervaring van rita geplaatst op 13 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Lieve Jennifer,
Wat blijft het bijzonder hoe jij jouw gave kan en mag gebruiken. Je brengt mij rust in situaties waar ik zelf het gevoel heb blind te vliegen. Inmiddels hebben we al zo lang contact en heb je het keer op keer bij het juiste eind. In mijn moeilijkste en donkerste tijden mag ik op jou leunen. Je deelt altijd de waarheid maar helpt ook hoe hier mee om te kunnen gaan. Jouw liefde is groter dan ik ken en je brengt licht bij zoveel mensen!
Lieve Jennifer, dat iemand datzelfde jou mag betekenen in wat ik je gun! Je houdt mij staande! Veel liefs en een dikke knuffel!




Ervaring van Sam met medium Jennifer   Ervaring van Sam met medium Jennifer   Ervaring van Sam geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Hallo Jennifer, spreek je regelmatig en wil je bij deze laten weten; je had het weer goed gezien. Er zou bericht van hem komen waardoor ik 180 graden zou draaien en ja hoor. Je hoort me binnenkort weer. Fantastisch. Jennifer is een heel goed medium. Ik bel haar zeker terug.




Ervaring van Bianca met medium Jennifer   Ervaring van Bianca met medium Jennifer   Ervaring van Bianca geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Hallo Jennifer, je helpt me altijd erg goed. Wordt altijd weer rustig van jou en we hebben mooie gesprekken, zoals laatst. Ik hoop dan ook dat je snel weer online komt, want heb echt je advies nodig.
Liefs S.




Ervaring van S  met medium Jennifer   Ervaring van S  met medium Jennifer   Ervaring van S geplaatst op 4 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Hey Jennifer je viel weg helaas. hartelijk dank voor je uitleg. spreek je , hartelijke. gr Freddy.




Ervaring van Freddy met medium Jennifer   Ervaring van Freddy met medium Jennifer   Ervaring van Freddy geplaatst op 27 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Jennifer mijn nieuwe beste vriendin. Ze houdt me altijd zo rustig. Net gesproken en ik ben blij hoe zij de kaarten voor me legt en met mij praat x thank u
Komt ook vaak uit.




Ervaring van S met medium Jennifer   Ervaring van S met medium Jennifer   Ervaring van S geplaatst op 7 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Beste Jennifer,
Ik sprak met jou de eerste keer. wat heb jij een lieve stem en je bent zeer goed, bedankt voor de goede info. je zei me je ziet een afkapping , je werk ligt links dan weet je wel wie ik ben , ik bel je zeker terug als ik nieuws heb. tot later
Grs Inge.




Ervaring van Inge met medium Jennifer   Ervaring van Inge met medium Jennifer   Ervaring van Inge geplaatst op 11 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Dag Jennifer
Zal u zeker nog terugbellen
Bedankt voor de goede raad. Oprechtheid en steeds to the point.




Ervaring van Martine met medium Jennifer   Ervaring van Martine met medium Jennifer   Ervaring van Martine geplaatst op 10 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Lieve Jennifer,

Behalve een bijzonder goed medium ben je een bijzondere vrouw. Jouw voorspellingen zijn altijd raak en je hebt mij afgelopen maanden ook gecoacht. Wat ben ik blij met je steun en hulp. Ik heb mezelf niet alleen staande kunnen houden dankzij jou maar ook mogen ontwikkelen.
Dankjewel lieverd. Je bent geweldig.




Ervaring van Sam met medium Jennifer   Ervaring van Sam met medium Jennifer   Ervaring van Sam geplaatst op 8 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Top uitleg ,duidelijk en eerlijk. Rustig en verstaanbaar en het klopt helemaal wat ze me zei. Voor herhaling vatbaar. Dank u Jennifer.




Ervaring van Darda met medium Jennifer   Ervaring van Darda met medium Jennifer   Ervaring van Darda geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Een zeer lieve, eerlijke en correcte vrouw. Ze had iets over mijn werk gezegd en dat is woord voor woord uitgekomen. Ik heb alleen maar lovende woorden voor deze vrouw.
Je bent een kei Jennifer. Super bedankt voor alles. Dikke knuffel.




Ervaring van A. met medium Jennifer   Ervaring van A. met medium Jennifer   Ervaring van A. geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Bedankt Jennifer, vond het erg fijn met je te praten. Hoop dat ik hem gauw zal zien en spreken. Ik zal je uptodate houden. Ik spreek je gauw.




Ervaring van Karima met medium Jennifer   Ervaring van Karima met medium Jennifer   Ervaring van Karima geplaatst op 8 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Lieve Jennifer,
Ik had je vandaag aan de telefoon en helaas verbrak de verbinding ivm te weinig beltegoed. Maar wat een kanjer ben je weer. We hebben besproken hoe jouw voorspellingen van een halfjaar geleden nu vorm beginnen te krijgen. Je bleef erin geloven dat het goed zou komen met mijn bedrijf en dat ik hulp zou krijgen van een arts. Toen kon ik dat niet plaatsen maar nu heb ik idd contact met een arts waar ik mee kan samenwerken. Erg bedankt voor je vertrouwen en voor je goede inzichten. Ik blijf je bellen en op de hoogte houden. Veel liefs.




Ervaring van Ha met medium Jennifer   Ervaring van Ha met medium Jennifer   Ervaring van Ha geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Altijd fijne gesprekken, geeft me weer moed. Aangezien ik zo ongeduldig ben en alles al wil weten ;) Vandaag gesproken en zal je zeker weer bellen, zodra we dat ene bericht krijgen. Dikke knuffel. A.




Ervaring van ongeduld met medium Jennifer   Ervaring van ongeduld met medium Jennifer   Ervaring van ongeduld geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Beste Jennifer

Het is de tweede keer dat ik je bel.
Het was terug een zeer goed gesprek.
Jij was terug rustig en super lief.En het ging terug dezelfde kant uit.
Ik hoop, dat het waar mag zijn, wat de kaarten voorspellen .
Dank je wel Carine.




Ervaring van Carine met medium Jennifer   Ervaring van Carine met medium Jennifer   Ervaring van Carine geplaatst op 15 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Jennifer, je zei afgelopen week dat er een dezer dagen een ommekeer zou komen in mijn relatie. De kaart van de verandering lag op de relatie en boven hem. Naast hem ook nog de lelie en de vogels. Nou, ook dat is inderdaad echt uitgekomen. Dankjewel voor je support. Tot gauw.




Ervaring van M met medium Jennifer   Ervaring van M met medium Jennifer   Ervaring van M geplaatst op 8 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Dank Jennifer voor je bemoediging en verduidelijking. In 1 gesprek heb je de juiste visie gemaakt voor een betere toekomst. Ik neem je raad ter harte.




Ervaring van anoniem met medium Jennifer   Ervaring van anoniem met medium Jennifer   Ervaring van anoniem geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Lieve Jennifer, wat fijn om je gister weer te gesproken te hebben. Een van de dingen die je noemde is gisteravond al uitgekomen. Was nog iets aan het bedenken en er zou nog een laatste poging van zijn kant komen. Dat gebeurde gisterenavond, maar ik was voorbereid.
Ben heel benieuwd wat het nieuws wat werk/financien zal zijn. Ik laat het je weten.




Ervaring van NN met medium Jennifer   Ervaring van NN met medium Jennifer   Ervaring van NN geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Lieve Jennifer,
Wat fijn om je gister weer te gesproken te hebben. Een van de dingen die je noemde is gisteravond al uitgekomen.Hij was nog iets aan het bedenken en er zou nog een laatste poging van zijn kant komen. Dat gebeurde gisterenavond, maar ik was voorbereid.
Ben heel benieuwd wat het nieuws wat werk en financieen zal zijn. Ik laat het je weten.




Ervaring van NN met medium Jennifer   Ervaring van NN met medium Jennifer   Ervaring van NN geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Lieve Jennifer,

Eerder deze week deed je al een mooie kaartlegging voor mij. Nog geen twee dagen later kwamen er al dingen uit.
Ook vandaag heb ik je weer even mogen spreken. Ik ben zo onder de indruk van jouw vermogen om in te voelen. Je kan de dingen zo liefdevol en geduldig uitleggen, ook al is het voor de zoveelste keer. Daarnaast ben jij in staat om mij en de situatie zo feilloos aan te voelen dat het voor mij voelde alsof ik een vriendin aan de lijn had die mij door en door kent en zelf aanwezig is geweest in de situatie waar ik je over belde.
Ik geloof en vertrouw op de voorspellingen die je mij deed en wil je enorm bedankt voor je luisterend oor, je geduld, je begrip en de liefdevolle coaching.
Je bent echt een aanwinst op de lijn.

Liefs,
S.




Ervaring van S met medium Jennifer   Ervaring van S met medium Jennifer   Ervaring van S geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Lieve Jennifer, ik bel jou langer dan een jaar nu. Ik vind je een engel op aarde. Lief rustig to the point en je voorspellingen komen altijd uit. Ook weet je me altijd gerust te stellen hoe slecht en situatie ook is. God bless you.




Ervaring van E met medium Jennifer   Ervaring van E met medium Jennifer   Ervaring van E geplaatst op 4 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Jennifer is voor mij de beste op de lijn. Zij weet precies te benoemen wat er speelt. Ben je onrustig dan weet Jennifer je te kalmeren. Ik vind haar een topper. Eerlijk en betrouwbaar. Gr. Marjan.




Ervaring van Marjan met medium Jennifer   Ervaring van Marjan met medium Jennifer   Ervaring van Marjan geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Vorige week Jennifer gesproken. Top medium, herkende de dingen die speelden, zonder inbreng van mijzelf. Rustige, vriendelijke vrouw, volle vertrouwen heb ik in hetgeen ze heeft gezien voor de toekomst.




Ervaring van R met medium Jennifer   Ervaring van R met medium Jennifer   Ervaring van R geplaatst op 11 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Vertelt eerlijk en vlot wat ze ziet. Een echte aanrader.




Ervaring van e met medium Jennifer   Ervaring van e met medium Jennifer   Ervaring van e geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Overweldigend, speciaal en dankbaar gesprek.
Oprechte dank.
Deze topper is zonder twijfel aan te bevelen.




Ervaring van AKaanen met medium Jennifer   Ervaring van AKaanen met medium Jennifer   Ervaring van AKaanen geplaatst op 2 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Een vrouw met het hart op de juiste plaats en dit meen ik uit de grond van mijn hart liefste Jennifer.
Altijd trek je de kaartjes liefdevol, eerlijk en recht door zee. Daarbij klopt het wat je ziet en zal je altijd eerlijk zeggen wat je ziet. Bedankt voor je eerlijkheid Jennifer en om altijd met veel geduld de kaartjes te leggen en verhalen niet mooier te maken.
Mensen, bel deze dame en je zal versteld staan wat zij allemaal mag zien. Veel liefs Jennifer, doe zo verder Wendy .




Ervaring van Wendy met medium Jennifer   Ervaring van Wendy met medium Jennifer   Ervaring van Wendy geplaatst op 15 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Lieve Jennifer, wat een mooi, lief mens ben jij, je bent ongelooflijk goed en heel inlevend. Je draait niet rond de pot, rechtaan, rechtdoor zonder te kwetsen. Je hebt mijn situatie heel goed aangevoeld, ongelooflijk sterk van jou. Lieve groetjes, van de vrouw die de moed niet zal verliezen en blijft geloven in de liefde met deze ene speciale man. Bedankt voor jou zuivere reading. Mocht ik de sterren van de hemel kunnen plukken, deed ik dat, want je bent het waard.




Ervaring van Sofie met medium Jennifer   Ervaring van Sofie met medium Jennifer   Ervaring van Sofie geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Bedankt Jennifer voor het luisterend oor en voor de eerlijkheid in je consulten.
Martine (Pascal).




Ervaring van Martine met medium Jennifer   Ervaring van Martine met medium Jennifer   Ervaring van Martine geplaatst op 8 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Bedankt voor het consult. Veel bevestiging.
Sorry dat de verbinding verbrak, credits waren op.
Fijne feestdagen.




Ervaring van Esmeralda met medium Jennifer   Ervaring van Esmeralda met medium Jennifer   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 22 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Jennifer is 1 van de beste op deze lijn. Geeft uitleg met details, breng je niet in de war, en voorspellingen komen echt uit. Eerst gezondheid, toch Jennifer.




Ervaring van Sel met medium Jennifer   Ervaring van Sel met medium Jennifer   Ervaring van Sel geplaatst op 26 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Wauw, wat heeft u het goed voorspeld. Een nieuwe baan met water zou ik krijgen. Het klopt een gebouw bij een vijver. En ook dat er meerdere mogelijkheden zijn. Ook dat klopt. Zo goed bent u. Ik ga u over een paar weken weer bellen.




Ervaring van anoniem met medium Jennifer   Ervaring van anoniem met medium Jennifer   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumlive.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden