Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumlive.net


  Live mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Thaiis
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Thaiis is een beetje mijn steun en toeverlaat geworden de afgelopen weken.
Hoe vaak ik haar ook belde, ze zag steeds wat er aan de hand was.
En hoe donker mijn wolken ook werden, zij bleef het zelfde zien voor de toekomst.
Nu maar wachten tot het uit komt, maar deze vrouw zit in mijn hart. Dus ik heb er alle vertrouwen in.




Ervaring van Joyce met medium Thaiis   Ervaring van Joyce met medium Thaiis   Ervaring van Joyce geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Jij bent een van de weinige die ik hier aan de lijn heb gehad waar ik meteen een warmte bij kon voelen. Ik wil je ook bedanken voor je hele mooie voorspelling. Ik wacht af, en dan hoor je zeker nog van mij.




Ervaring van J. met medium Thaiis   Ervaring van J. met medium Thaiis   Ervaring van J. geplaatst op 28 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Top Medium, super goed is een aanrader en is 5 sterren waard.




Ervaring van Ran met medium Thaiis   Ervaring van Ran met medium Thaiis   Ervaring van Ran geplaatst op 9 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Een van de mooiste open conversaties die ik met een medium gevoerd heb. Dank je wel .




Ervaring van Duimelijn met medium Thaiis   Ervaring van Duimelijn met medium Thaiis   Ervaring van Duimelijn geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Een van de mooiste open conversaties die ik met een medium gevoerd heb. Dank je wel.




Ervaring van Duimelijn met medium Thaiis   Ervaring van Duimelijn met medium Thaiis   Ervaring van Duimelijn geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Thaiis ik heb mijn antwoorden gekregen ongelooflijk de lijn viel uit jammer ik bel jou zeker terug jij hebt mij echt geholpen groetjes xxx Anouck.




Ervaring van Anouck met medium Thaiis   Ervaring van Anouck met medium Thaiis   Ervaring van Anouck geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Thaise, ik bel je wel meerdere keren per week. Ik blijf versteld staan van alles wat je ziet en dat alles uitkomt, ONGELOOFLIJK. Tot v,d week nog eens Evi .




Ervaring van Evi met medium Thaiis   Ervaring van Evi met medium Thaiis   Ervaring van Evi geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Thaiis, ik wil je super bedanken voor de gesprekken. Wat jij allemaal ziet is ongelofelijk. De beste op deze site xxxx.




Ervaring van Ann met medium Thaiis   Ervaring van Ann met medium Thaiis   Ervaring van Ann geplaatst op 21 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Bedankt voor alle steun de afgelopen dagen weken.
Je bent er ook steeds BONKOP.
Je bent de beste voor mij.
Evi .




Ervaring van Evi met medium Thaiis   Ervaring van Evi met medium Thaiis   Ervaring van Evi geplaatst op 13 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  En weer had je gelijk , hoe doe je het toch. Ik bel je deze week nog eens.

Gr Evi.




Ervaring van Evi met medium Thaiis   Ervaring van Evi met medium Thaiis   Ervaring van Evi geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve, lieve Thaiis je hebt echt een hart van goud. Je ziet alles zo duidelijk, men mag je alles vragen altijd sta je klaar. De voorspellingen komen altijd uit. Van harte dank. Rita.




Ervaring van Rita met medium Thaiis   Ervaring van Rita met medium Thaiis   Ervaring van Rita geplaatst op 1 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Wow bedankt voor je mooie consult. Bel je al lang en zal dat ook blijven doen xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Thaiis   Ervaring van Anoniem met medium Thaiis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Blij je terug gehoord te hebben. Je zegt zoveel rake dingen , dingen dat je niet kan weten. Je bent echt goed,thaiis.




Ervaring van Evi met medium Thaiis   Ervaring van Evi met medium Thaiis   Ervaring van Evi geplaatst op 21 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Je was die in het verleden dat zag dat het tussen mij en m'n ex niet goed zou komen. Je zag iemand anders, die persoon is er. Je kan het allemaal zo goed beschrijven, je voelde zo goed aan dat ik alle vertrouwen heb in wat je zegt. Bedankt xx.




Ervaring van Evi met medium Thaiis   Ervaring van Evi met medium Thaiis   Ervaring van Evi geplaatst op 14 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Superbedankt alweer. Mijn tegoed was alweer op. Het gaat goed komen, ik heb er vertrouwen in. Ik hou u op de hoogte, tot snel dikke x.




Ervaring van W met medium Thaiis   Ervaring van W met medium Thaiis   Ervaring van W geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve lieve Thaiis bedankt om er altijd te zijn voor mij ook al ben ik heel onzeker. Ik weet dat ik geduld moet hebben en dat alles in orde komt maar ja die onrust in mij soms wat teveel. Bedankt lieve schat.




Ervaring van Rita van Keymeulen met medium Thaiis   Ervaring van Rita van Keymeulen met medium Thaiis   Ervaring van Rita van Keymeulen geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Bedankt voor je consult ben altijd blij als ik je weer gesproken heb. Je doet het goed vijf sterren zijn veel te weinig je verdient vele malen meer sterren. Tot snel.




Ervaring van Wendie met medium Thaiis   Ervaring van Wendie met medium Thaiis   Ervaring van Wendie geplaatst op 27 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis,
Ik heb je vandaag (25-10) gesproken en wat een bizarre gesprek. Je hebt alle details kunnen omschrijven van mijn ex. Je wist alle problemen te omschrijven waarmee ik worstel op dit moment, qua heden voorspellen ben je de beste. De voorspelling voor de toekomst moet nog komen maar na dit gesprek weet ik zeker dat jouw voorspellingen voor de toekomst ook gaan uitkomen.
Lieverd, Ik bel je zeker terug.




Ervaring van H. met medium Thaiis   Ervaring van H. met medium Thaiis   Ervaring van H. geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Bedankt voor je consult. Je bent een toppertje tot snel.




Ervaring van Wendy met medium Thaiis   Ervaring van Wendy met medium Thaiis   Ervaring van Wendy geplaatst op 7 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Thaiis is correct in haar voorspellingen, ze is vriendelijk en gaat echt diep met haar voorspellingen. Zij voelt de situatie zeer goed aan, en blijft ook rechtlijnig in wat ze zegt.




Ervaring van RL met medium Thaiis   Ervaring van RL met medium Thaiis   Ervaring van RL geplaatst op 2 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Thais, bedankt voor het consult. Super gewoon, geen woorden voor.
Liefs.




Ervaring van Kat met medium Thaiis   Ervaring van Kat met medium Thaiis   Ervaring van Kat geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Hi Thais kontrakt getekend, begint om 16 September met nieuwe baan
Mvg
K




Ervaring van Kausar met medium Thaiis   Ervaring van Kausar met medium Thaiis   Ervaring van Kausar geplaatst op 1 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Bedankt voor je mooie consult. kon alles plaatsen je zit er meestal pal op. wouw je bent een toppertje.




Ervaring van Wendy met medium Thaiis   Ervaring van Wendy met medium Thaiis   Ervaring van Wendy geplaatst op 25 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Gewoon weg SUPER.Dank je wel voor alles lieve schat,ik bel je nog.x.




Ervaring van Ria met medium Thaiis   Ervaring van Ria met medium Thaiis   Ervaring van Ria geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve lieve Thaiis,dank je ontzettend voor je (H)eerlijke waarnemingen.Met nog een bepaald soort weemoedigheid overvoel ik alles wat je zojuist hebt verteld en zie de zon al naar me schijnen in de verte.hele dikke kus van Elfje.




Ervaring van Elfje met medium Thaiis   Ervaring van Elfje met medium Thaiis   Ervaring van Elfje geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis, telkens ik je bel voel ik me weer beter. Ook alles wat je zegt klopt als een bus. Bedankt hiervoor en ik hoop je snel weer te horen. Xxx Shana.




Ervaring van Shana met medium Thaiis   Ervaring van Shana met medium Thaiis   Ervaring van Shana geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Ik dank je hartelijk voor alles en we horen elkaar later weer. Je weet dat ik niet zonder je goede raad kan he. Lieve groetjes, Ria.




Ervaring van Ria met medium Thaiis   Ervaring van Ria met medium Thaiis   Ervaring van Ria geplaatst op 31 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve, warme Thaiis. Ik zou alle dagen naar jou kunnen bellen, uren aan een stuk. Je weet me altijd terug kracht en moed te geven. Je bent zo een positieve en oprechte vrouw. Duizendmaal dank voor de mooie gesprekken en de ongelooflijke hulp die je me geeft tijdens mijn transformatieproces.




Ervaring van Val met medium Thaiis   Ervaring van Val met medium Thaiis   Ervaring van Val geplaatst op 9 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  zojuist gesproken over Glenn. Alles wat jij hebt gezegd is waar en wij weten beiden dat alles uit zal komen. kwestie van tijd
je bent een Kei in je vak. Super.
ik houd je op de hoogte. Dank je wel Lieverd.




Ervaring van G...spiritueel met medium Thaiis   Ervaring van G...spiritueel met medium Thaiis   Ervaring van G...spiritueel geplaatst op 1 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis, ik schrijf heel weinig getuigenissen maar jij bent het meer dan waard. Ik heb je op korte tijd verschillende keren gebeld en je weet me met je engelengeduld en je liefdevol hart steeds weer met mijn voeten op de grond te zetten. Ik heb enorm veel aan onze gesprekken en ik weet dat er een betere tijd aankomt. Ik ga nu vooral bidden en vragen hierboven om die andere man op N haar pad te laten komen zodat J en ik eindelijk aan ons leven samen kunnen beginnen. Ik weet dat het komt, hij is mijn grote liefde maar soms verlies ik de hoop en het vertrouwen. Dankzij u en enkele collega's van u duurt die twijfel nooit lang en kom ik redelijk snel terug in mijn kracht te staan. Het lijkt mss maar klein voor jullie maar voor mij is het een enorme steun en kracht te weten dat ik altijd kan bellen EN geholpen word. Je bent heel bijzonder Thaiis, heel bijzonder. En ik heb het ook al eens tegen 1 collega van u gezegd maar het enige mooie aan deze verschrikkelijke emotionele rollercoaster waar ik nu inzit, is dat jullie op mijn pad gekomen zijn. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Tot binnenkort lieverd. Heel veel liefs V.




Ervaring van Val met medium Thaiis   Ervaring van Val met medium Thaiis   Ervaring van Val geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Bedankt voor uw legging super.




Ervaring van W met medium Thaiis   Ervaring van W met medium Thaiis   Ervaring van W geplaatst op 14 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Potverdikkie, iets wat ik niet had verwacht, maar wel had gehoopt is uitgekomen. Wat goed gezien van jou, geweldig. Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Thaiis   Ervaring van Anoniem met medium Thaiis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis, ik heb je voor de eerste keer gesproken. Maar wat ben jij ee topper. Ik hoop dat je mooie voorspellingen mogen uitkomen en dat ik een liefdesrelatie mag krijgen met de man van dansles en ik snel een nieuwe baan krijg. Ik laat het je zeker weten. xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Thaiis   Ervaring van Anoniem met medium Thaiis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  In 1 woord SUPER.
Binnen 10 min alles tot in details verteld, ben gewoon flabbergasted. Zelfs dingen die ze niet kon weten.
En buiten dat is ze zo ontzettend lief en begripvol.
Dit was mijn eerste keer dat ik haar belde, maar zeker niet de laatste keer.
Lieve thaiis, je hebt er een grote fan bij.




Ervaring van Miranda met medium Thaiis   Ervaring van Miranda met medium Thaiis   Ervaring van Miranda geplaatst op 21 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis, wilde je gisteren eigenlijk al bedanken voor je enorm uitgebreide antwoorden via de email. Ik weet dat je goed bent. En ook snel. Waardeer het in ieder geval enorm. Je hebt me in ieder geval heel fijn geholpen. Dankjewel hiervoor. Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met medium Thaiis   Ervaring van Karin met medium Thaiis   Ervaring van Karin geplaatst op 19 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumlive.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden