Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumlive.net


  Live mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en live feedback over onze live mediums
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hoi monique,

De datum dat jij mij doorgaf klopte echt. Ik bel je heel snel weer. Heel erg bedankt.

Gr J




Ervaring van J met medium Monique   Ervaring van J met medium Monique   Ervaring van J geplaatst op 1 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Luna M
  Ervaring met medium Luna M
  Wat een aangename dame . Heel mooi gesprek gehad . Zo een mooie toekomst.als ze uitkomt laat ik zeker wat weten .dank je.




Ervaring van Sonia met medium Luna M   Ervaring van Sonia met medium Luna M   Ervaring van Sonia geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Luna M  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Lieve Laila, dank je wel voor je mooie en bijzonder gesprek net! Je wist heel veel te vertellen, wat ik zelf niet had verwacht, maar ik heb er super veel aan gehad.




Ervaring van J met medium Laila   Ervaring van J met medium Laila   Ervaring van J geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Marco
  Ervaring met medium Marco
  Marco is een topper. Hij voelt heel veel aan. Een sterke persoon. Een echte aanrader.




Ervaring van Sophia  met medium Marco   Ervaring van Sophia  met medium Marco   Ervaring van Sophia geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met medium Simone
  Ervaring met medium Simone
  Heel mooi en zuiver gesprek met Simone gehad. Eerlijk en oprecht. Ze heeft mij inzichten gegeven waar ik weer verder mee kan. Soms is het goed dat iemand je een spiegel voorhoudt. Blij met ons gesprek, ik ga je zeker weer bellen. Een aanrader.

Liefs Amrah x




Ervaring van Amrah met medium Simone   Ervaring van Amrah met medium Simone   Ervaring van Amrah geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Simone  


Ervaringen van bezoekers met medium Mayela
  Ervaring met medium Mayela
  Mayela is een top medium met een hart van goud en ontzettend mooie ziel. Is er altijd voor je wanneer je er behoefte aan hebt. Geen sprookjes maar altijd eerlijkheid en duidelijk. Dankjewel lieve lieve schat.




Ervaring van M met medium Mayela   Ervaring van M met medium Mayela   Ervaring van M geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Bo is vaak kort maar krachtig. Een van de weinigen die zonder aarzeling kan zeggen jij krijgt de woning, jij wordt aangenomen, jij hebt de opleiding gehaald etc.




Ervaring van L met medium Bo   Ervaring van L met medium Bo   Ervaring van L geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Hoi Amber,
Wat hadden we een leuk gesprek. Alles wat je vertelde klopte. Dank voor alle antwoorden en advies. We spreken elkaar snel weer.

Amber is echt een aanrader. Ze is heel lief, bied een luisterend oor en geeft goede raad

Gr.C




Ervaring van C met medium Amber   Ervaring van C met medium Amber   Ervaring van C geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Luna
  Ervaring met medium Luna
  Hartelijk Dank Luna voor alle bevestigingen,
U heeft al mijn vragen heel mooi beantwoord.
Zeker de moeite waard om nog s terug te bellen.
Gr.
Happy girl.




Ervaring van Happy girl  met medium Luna   Ervaring van Happy girl  met medium Luna   Ervaring van Happy girl geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Luna  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina, bedankt voor je consult, fantastische ervaring en wat ik zelf ook voelde . Ik hou je op de hoogte . Groetjes Els.




Ervaring van Els met medium Nina   Ervaring van Els met medium Nina   Ervaring van Els geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve yuorah.
weer leuk je gesproken te hebben. Heb er veel aan.




Ervaring van Gerrit met medium Yuorah   Ervaring van Gerrit met medium Yuorah   Ervaring van Gerrit geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Dag Olga,

Zo blij dat je terug bent. Je bent echt een topper. Dank voor het prachtige consult.




Ervaring van Stefanie met medium Olga   Ervaring van Stefanie met medium Olga   Ervaring van Stefanie geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Esther
  Ervaring met medium Esther
 

Beste Esther, ik belde u een paar dagen geleden voor het eerst op. U vertelde meteen wat u zag en gaf zelfs bepaalde details door. Deze bleken allemaal te kloppen. Zelfs datgene wat u aangaf dat een vrouw een stoorzender is op relationeel gebied. Ik ben ermee aan de slag gegaan om dat weg te werken. Ik bel u weer op wanneer ik er klaar mee ben zodat u weer kunt kijken hoe u de situatie ziet.




Ervaring van C met medium Esther   Ervaring van C met medium Esther   Ervaring van C geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esther  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali, bedankt voor je steun.
Eindelijk iemand die mij begrijpt. In korte tijd vertelde je heel mijn leven plus de toekomst.
Ik heb vertrouwen in jou. Je zegt dat de situatie goed zal komen.
Het geeft me vertrouwen als ik je bel, dank je voor alle steun.
Ik ben heel tevreden met je uitleg. bedankt voor je hulp J.




Ervaring van Joanna met medium Gazali   Ervaring van Joanna met medium Gazali   Ervaring van Joanna geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellah
  Ervaring met medium Ellah
  Soms zoek ik me suf naar antwoorden en dan vraag ik het jou Ellah en dan ben ik weer een stuk wijzer. Ondanks al die voorspellingen die zijn uitgekomen, blijf ik af en toe onzeker. Met alle geduld vertel je mij dan weer wat je ziet en moet ik achteraf constateren dat de zorgen niet altijd nodig waren.
Dankjewel xx




Ervaring van Karin met medium Ellah   Ervaring van Karin met medium Ellah   Ervaring van Karin geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, lieverd. Jij had het voor de 2de keer bij het rechte eind. Bedankt. Het was in dit geval heel fijn om al wat voorbereid te zijn. Spreek je gauw x.




Ervaring van Elise met medium Olga   Ervaring van Elise met medium Olga   Ervaring van Elise geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Medium Gazali is duidelijk en geeft goede raad en is loepzuiver gewoon een topper.
tot bels.




Ervaring van Ellen met medium Gazali   Ervaring van Ellen met medium Gazali   Ervaring van Ellen geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena, ik belde je over de liefde. Out of the blue benoemde je dat ik een bedrag zou ontvangen van de belastingdienst. Ik was verbaasd kon het niet plaatsen. BD belde zojuist dat zij een fout hadden gemaakt en ik het bedrag zou terug ontvangen. Niet verkeerd. Nu de liefde nog. Rad van fortuin keert zoals je aangaf. Liefs, je collega uit dezelfde hometown.




Ervaring van A.  met medium Alena   Ervaring van A.  met medium Alena   Ervaring van A. geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Sammy
  Ervaring met medium Sammy
  Hallo sammy

Wel bedankt voor je Reading !je zat er bonk op !en hopelijk krijg je gelijkt dat is iemand luisterde.
Kost je wel veel koffie mijn vragen.
Fijn weekend Rita.




Ervaring van Rita met medium Sammy   Ervaring van Rita met medium Sammy   Ervaring van Rita geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sammy  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,

Weer had je gelijk zoals altijd. Alles op werkgebied is uitgekomen. Nu hij nog maar daar heb ik ook alle vertrouwen in, you just know. Ik bel je snel weer over het vervolg.

Lieffffssssss




Ervaring van D met medium Alena   Ervaring van D met medium Alena   Ervaring van D geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Alena is mijn medium vriendin, een hart van goud en staat mij elke dag te woord als ik haar nodig heb, ze is 1 van de beste mediums die ik heb gesproken,is 1 dikke dikke aanwinst op deze hele lijn.




Ervaring van A & s  met medium Alena   Ervaring van A & s  met medium Alena   Ervaring van A & s geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Remon
  Ervaring met medium Remon
  Remon, zo dankbaar voor jouw consult. Je kon de situatie heel goed omschrijven en heel duidelijk invoelen op de persoon waar ik een date mee had en verklaren wat zich momenteel bij hem afspeelt en hoe ik vertrouwen kan blijven hebben. Ik heb hier ontzettend veel aan gehad en kan iedereen aanraden om jou te contacteren. Je bent een topper.
E.L.




Ervaring van E.L. met medium Remon   Ervaring van E.L. met medium Remon   Ervaring van E.L. geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieverd
Ik moest op examen
Jij zei luister naar je zoon.
Hij weet de modules en leert jou.
Heb ik gedaan.
Alles lukte,
Ik ben geslaagd
Super blij
Magisch..met een 7
Vertrouwen dat ik ook meer kan dan ik dacht
Knuffel xxxxxxx




Ervaring van Angel met medium Louisa   Ervaring van Angel met medium Louisa   Ervaring van Angel geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena
Beide voorspellingen zijn uitgekomen wauwwww. Hartelijk dank en je hoort me gauw weer.
Groetjes van Ingrid




Ervaring van Ingrid met medium Alena   Ervaring van Ingrid met medium Alena   Ervaring van Ingrid geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra
Je bent echt mijn levende engel. Jouw voorspelling over me dochter is ook uitgekomen. Bedankt voor je adviezen en ook bedankt voor jou geduld en dat je altijd een luisterend oor biedt.
Dikke knuffel van I




Ervaring van I met medium Cassandra   Ervaring van I met medium Cassandra   Ervaring van I geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Hoi Beau, ik wil je hierbij ontzettend bedanken voor de steun die je mij hebt gegeven de afgelopen tijd in de moeilijke situatie rondom de instanties mbt mijn kinderen. Je heb met al die tijd aangegeven dat het goed zou komen en zoals het er nu naar uitziet gaat het ook goed komen. Je hebt mij helpende handvatten gegeven en geleerd met de situatie om te gaan en actie te blijven ondernemen om te vechten voor rechtvaardigheid. Je heldere inzichten kloppen altijd en je bent echt de beste op de lijn. Bedankt voor alles.




Ervaring van Mareille  met medium Beau   Ervaring van Mareille  met medium Beau   Ervaring van Mareille geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Patries, een topvrouw met een gouden hart en voorspellingen die altijd uitkomen.Top paragnoste met heel goede voorspellingen, komen ook daadwerkelijk uit.




Ervaring van Bea met medium Patries   Ervaring van Bea met medium Patries   Ervaring van Bea geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Dank voor jouw input. Het klopte als een bus. De neef heeft mij gebeld. Hij gaat wat opruimen en schoonmaken in het huis van zijn oom. Ook is hij in noodgevallen beschikbaar. Het is hem nu allemaal wat teveel. Ik had een heel fijn gesprek met hem. Liefs.




Ervaring van E met medium Louisa   Ervaring van E met medium Louisa   Ervaring van E geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Ik moet je echt bedanken Yuorah. Je bent een heel eerlijk medium die het zegt zoals het is.
Dank U wel voor het mooie consult. Liefs, Anna.




Ervaring van Anna met medium Yuorah   Ervaring van Anna met medium Yuorah   Ervaring van Anna geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Wat een engel, u bent zo rustgevend en eerlijk. Zo blij dat u op deze lijn werkt




Ervaring van Olivia met medium Nina   Ervaring van Olivia met medium Nina   Ervaring van Olivia geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Martin
  Ervaring met medium Martin
  In deze reading kreeg ik onmiddellijk een antwoord op mijn vraag, zonder ze gesteld te hebben. Heel erg straf wat hij doet. Alles wat hij me vertelde, was juist. Dankjewel Martin.




Ervaring van R met medium Martin    Ervaring van R met medium Martin    Ervaring van R geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Martin  


Ervaringen van bezoekers met medium Biba
  Ervaring met medium Biba
  Lieve Biba
Je bent heel aangenaam om mee te praten. Je ziet de situatie klaar en duidelijk zoals die op dat moment is en je ziet de toekomst heel helder. Ik raad je heel erg aan. Veel Licht en Liefde. F




Ervaring van Faith met medium Biba   Ervaring van Faith met medium Biba   Ervaring van Faith geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  MB, nogmaals bedankt voor de reading. Je bent een lieve vrouw en je had het echt raak met alles wat je vertelde. Je bent 5 sterren waard.




Ervaring van Nadia  met medium MB Rhais   Ervaring van Nadia  met medium MB Rhais   Ervaring van Nadia geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Bedankt voor je consult lieve Romyna, was weer top en super fijn je telefonisch nog te horen. Je kon weer alles netjes benoemen. Ik kon je nog net op tijd bedanken, mijn credits waren net op en daarom haakte het van zelf af sorry daarvoor. Dikke knuffel A. X




Ervaring van A. met medium Romyna   Ervaring van A. met medium Romyna   Ervaring van A. geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Mayela
  Ervaring met medium Mayela
  Open, eerlijk, recht door zee. Geeft details die niemand weten kan door een telefoon en het belangrijkste, oordeelt niet. Laat men eigen keuzes maken.

Top. Dankjewel,

Wendy




Ervaring van Wendy met medium Mayela   Ervaring van Wendy met medium Mayela   Ervaring van Wendy geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumlive.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden